NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Innovációs és Technológiai Osztály

Jelentkezz csapatoddal az NKE Hackathon 2022-re!

Belevágnál valami újba? Szeretnéd az ötletedet továbbfejleszteni? Szívesen dolgozol csapatban? Akkor itt a helyed! 

Az NKE Hackathon 2022 célja, hogy a hallgatók elmélyüljenek az aktuális társadalmi-gazdasági-ipari kérdésekben, és ötleteikkel hozzájáruljanak a problémák megoldásához.

A versenyre 3-5 fős csapatok jelentkezését várjuk az alábbi témákban:

  • Államigazgatás digitalizációja (automatizálás, adathalmazok, mesterséges intelligencia használata).
  • Otthon biztonsága (kibervédelem, biztonsági rendszerek, baleset- és katasztrófavédelem, mesterséges intelligencia).
  • Digitális katona.
  • Vízellátás jövője és biztonsága.
  • Személyes adatok védelme az Interneten.

Változtasd meg a történetedet! Kezdd itt, jelentkezz a versenyre! Jelentkezni a LudEvent felületén is lehet.

 

Az NKE Hackathon 2022 két fordulóból áll. Az első fordulóban egy probléma kifejtése, valamint a problémára adott megoldás bemutatása a cél. Ebben a szakaszban a csapatoknak egy onepager-t (egy oldalas rövid összefoglalót) kell készíteniük. A jelentkező csapatok közül a legjobb 6 jut be a döntőbe. 

A második fordulóban a versenyzőknek mentoraik segítségével egy prezentációt kell készíteniük, amelyet a döntőn adnak elő.

A döntő 2022. április 19-én (kedden), 10 és 15 között, az Orczy úti Kollégium A-D multimédiás termében leszmely nyilvános, kollégiumi pontszerző esemény. Hibrid rendezvény, tehát online is követhető lesz.

D Í J A Z Á S

Fődíj: A hallgatói ötlet felkarolása a több hazai startup vállalkozás fejlődését támogató Start it @K&H szakmai csoportjának segítségével. A háromhónapos időszakban a csapat ötletét az őszi inkubációs programba való bejutásra készítik fel.

Második - harmadik díjazott: Az NKE Fejlesztési Igazgatóság szakmai támogatást nyújt a csapatoknak a Start it @K&H őszi inkubátorprogramjába történő bejutáshoz.

Az első három díjazott csapatból egy-egy fő részére alapfokú szellemitulajdon-védelemmel kapcsolatos képzést biztosítunk.

Jelentkezési határidő: 2022. március 29.

A verseny az NKFI Alapból finanszírozott 2019-1.2.1-EGYETEMI-ÖKO-2019-00014 azonosítószámú, „Közszolgálati Technológia Transzfer Kezdeményezés (KTTK)” című projekt keretében valósul meg.

A részvételi szabályok az alábbi dokumentumban olvashatók.