NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Innovációs és Technológiai Osztály

Tartalmas előadásokat hallhattak az érdeklődők Irodánk szakmai konferenciáján

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Innovációs és Technológiai Irodája 2021. november 4-én a Magyar Tudomány Ünnepe 2021 programsorozat, A BRIDGE OVER EURASIA és a TÉMATERÜLETI KIVÁLÓSÁGI PROGRAM keretében, Innováció az élhető jövőért címmel szervezett szakmai konferenciát. A rendezvényt Kohut Balázs, az NKE fejlesztési igazgatója nyitotta meg. 

Az érdeklődők többek között a magyarországi innovációs ökoszisztéma megújításáról, az ipari szereplők és az egyetemek együttműködéséről, a Horizon pályázatok kutatástámogatásáról, a Japánnal kapcsolatos kutatási perspektívákról, a Tématerületi Kiválósági Programról, a Biztonsági Technológiák Nemzeti Laboratóriumról, a startup inkubációról, a környezetvédelem üzleti lehetőségeiről, valamint az NKE és az MVM Energetika Zrt. közötti együttműködésről hallgathattak meg előadásokat.

A konferenciáról a ludovika.hu és az NKE honlapja is részletes tudósítást közölt. A későbbiekben pedig összefoglaló jelent meg a Bonum Publicum 2021. novemberi számában (3. oldal).

Az alábbi fotóra kattintva megtekintheti a rendezvényről készített képgalériát.

Fotó: Szilágyi Dénes, illetve Innovációs és Technológiai Iroda.