NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Innovációs és Technológiai Osztály

Publikációs versenyre hívjuk az NKE hallgatóit

Az Innovációs és Technológiai Iroda (ITI) publikációs versenyre hívja a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatóit. A pályázat célja a fiatalokat foglalkoztató innovációs témák megismerése, valamint a kreatív, újító ötletek létrejöttének támogatása. További cél, hogy a hallgatók publikációs lehetőséghez jussanak a ludovika.hu oldalon elérhető Innováció & Technológia Blogon, egyúttal a blogunk ismertsége tovább növekedjen.

Téged várunk a versenyre, ha:

· szeretsz írni,

· érdekelnek az innovációval és technológiai kérdésekkel kapcsolatos témák,

· van egy kreatív ötleted, amit már nagyon szeretnél bemutatni,

· lelkesen kutatsz, gyűjtöd az információkat, olvasod a releváns szakirodalmat,

· próbára tennéd magad más hallgatókkal szemben,

· szívesen publikálnál egy szakmai blogon.

 

Érdemes pályázni, mert:

· egy jól átgondolt, kidolgozott téma még sokat érhet,

· a publikációdat a jövőben más versenyekre (pl. hackathonokra) is benevezheted,

· a témádból, ötletedből akár TDK/OTDK dolgozat, vagy diplomamunka is fejleszthető,

· nem sokan mondhatják el magukról, hogy hallgatóként már publikáltak egy szakmai blogon,

· nemes versengésekben részt venni mindig jó.

 

Részvételi információk

A pályázat tárgya: Bármilyen, az Innováció & Technológia Blog témájába illő, saját készítésű írással pályázhatsz. További témaköri megkötés nincs, akár saját innovatív ötletedet is bemutathatod.

A pályázók köre: Pályázatot az NKE bármely alap- vagy mesterképzési szakos, valamint doktorandusz hallgatója benyújthat. Egyszerre legfeljebb két publikációval pályázhatsz.

A pályázat benyújtásának határideje: 2022. november 2.

A pályázat benyújtásának módja: Publikációdat Word formátumban, a személyes adataid kezelésével kapcsolatos hozzájáruló nyilatkozatot pedig kitöltve, aláírva, szkennelve, pdf formátumban küldd az iti@uni-nke.hu e-mail-címre!

A pályázatok értékelésének határideje: 2022. november 7.

A publikációkkal kapcsolatos követelményeket és a részletes pályázati feltételeket a cikk végén lévő pályázati felhívásban találod.

 

Díjazás

A benyújtott publikációkat az ITI bírálja el, a verseny végeredményeként az első három helyezett sorrendjét határozza meg. A díjazottak írásai megjelennek az Innováció & Technológia Blogon, továbbá a győzteseket a Ludovika Egyetemi Könyvkiadó jóvoltából könyvnyereménnyel, valamint NKE-s ajándéktárgyakkal is jutalmazzuk. A díjak ünnepélyes átadására az ITI novemberi rendezvényén kerül sor.

Ha még mindig gondolkodsz, hogy megéri-e belevágni a versenybe, kedvcsinálóként olvasd el az NKE Hackathon 2022 hallgatói innovációs ötletverseny győztesének történetét az Innováció & Technológia Blogon.

Tovább már ne habozz: írj, kutass, pályázz és publikálj!

 

A hallgatói publikációs verseny az NKFI Alapból finanszírozott 2019-1.2.1-EGYETEMI-ÖKO-2019-00014 azonosítószámú, „Közszolgálati Technológia Transzfer Kezdeményezés (KTTK)” című projekt keretében valósul meg.

 

Letölthető dokumentum: