NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Innovációs és Technológiai Osztály

Innovációs Kiállításra és Szakmai Napokra várjuk az egyetemi polgárokat

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Innovációs és Technológiai Irodája (ITI) szeretettel várja az érdeklődőket a szeptember 26-án és 27-én megvalósuló Innovációs Kiállításra és Szakmai Napokra. A rendezvény alapvető célja, hogy sokszínű kiállítói kör mutassa be kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenységeit.

A kiállítók egyebek mellett a hadtudomány és a rendvédelem, a 3D nyomtatás és szkennelés, valamint az e-rollerek világából érkeznek, de bemutatkozik például egy piacra lépés előtt álló startup is. A kiállítást színvonalas előadások egészítik ki, amelyek az innováció, a felsőoktatási fejlesztések, a szellemitulajdon-védelem, a startupok és az uniós pályázatok iránt érdeklődőknek egyaránt rengeteg hasznos információval szolgálnak.

Az NKE hallgatói számára különösen fontos, hogy a rendezvény toborzási célt is szolgál. Ennek megfelelően egyes kiállítók kifejezetten az általuk kidolgozott karrierprogramokkal, szakmai gyakorlati lehetőségekkel érkeznek a Ludovika Campusra.

 

Kerekasztal-beszélgetések

A programot mindkét napon egy-egy kerekasztal-beszélgetés színesíti, amelyen egyetemi, vállalati és államigazgatási szakemberek mondják el véleményüket. A szeptember 26-ai beszélgetés a hallgatók és a diplomások munkaerőpiaci kilátásairól, míg a 27-ei a felsőoktatás és az ipari szereplők együttműködési formáiról szól.

 

Kiállítók

A kétnapos programon olyan kiállítók vesznek részt, akik mindennapi tevékenységükben kulcsszerepet szánnak az innovációnak, szívesen alkalmaznak új technológiákat, válaszokat kínálnak a legváltozatosabb iparági kihívásokra, és szívesen mutatkoznak be az egyetemi polgárok előtt.

A rendezvény kiállítói:

· Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem,

· FER Tűzoltóság Kft.,

· FreeDee Printing Solutions,

· MILIPOL Zrt.,

· MVM Services Zrt.,

· NKE Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar,

· NKE Víztudományi Kar,

· Respray Solutions Kft.,

· Rollin Technologies Kft.,

· Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala.

 

Részvételi információk

A rendezvény időpontja: 2022. szeptember 26-a (hétfő) és 27-e (kedd), 9.00-16.00.

Helyszín: NKE Ludovika Campus, Oktatási Épület, földszinti aula. (1089 Budapest, Üllői út 82.)

A rendezvény megvalósítása: hibrid (személyes és online részvételi lehetőséggel). Az előadások online is követhetők lesznek.

Hallgatói információ: A rendezvény az NKE hallgatói számára kollégiumi pontszerző esemény.

Regisztráció: A részvétel regisztrációhoz kötött, az esemény online követéséhez szükséges linket a szervezők e-mailben továbbítják. A rendezvény két napjára külön-külön kell regisztrálni.

Regisztráció az első napra: Innovációs Kiállítás és Szakmai Napok - 1. nap (2022. szeptember 26.) · LudEvent (uni-nke.hu)

Regisztráció a második napra: Innovációs Kiállítás és Szakmai Napok - 2. nap (2022. szeptember 27.) · LudEvent (uni-nke.hu)

Média részvétele: Az esemény sajtónyilvános, de a média képviselői számára is regisztrációhoz kötött.

Részletes program: Innovációs Kiállítás és Szakmai Napok. 

 

A rendezvény az NKFI Alapból finanszírozott 2019-1.2.1-EGYETEMI-ÖKO-2019-00014 azonosítószámú, „Közszolgálati Technológia Transzfer Kezdeményezés (KTTK)” című projekt keretében valósul meg.