NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Innovációs és Technológiai Osztály

Mit kell tudni a hazai iparjogvédelemről?

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Innovációs és Technológiai Irodája (ITI) minden félévben megszervezi az immár hagyományos Szellemi tulajdon és iparjogvédelem című online előadást. Az NKE szellemitulajdon-kezelési kontaktpontjaként is működő ITI azzal a céllal rendezi meg az eseményt, hogy az érdeklődő egyetemi polgárok széles körű, hasznos információkhoz jussanak a szellemitulajdon-védelem egyik fő oltalmi területéről, az iparjogvédelemről.

A december 8-ai előadás az ITI és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának együttműködésében valósul meg, a tájékoztatót Kürtössy Jenő iparjogvédelmi szakértő tartja. A résztvevők egyebek mellett megismerhetik a szellemijog-védelem alapjait és annak területeit, továbbá szó lesz olyan fogalmakról, mint például az iparjogvédelem, a szabadalom, a használatiminta-oltalom, a formatervezésiminta-oltalom, a védjegyoltalom és a földrajzi árujelzők oltalma. Az előadás végén lehetőséget adunk kérdések megfogalmazására is.

 

Részvételi információk

Az előadás időpontja: 2022. december 8. (csütörtök), 14.00-15.15.

Helyszín: online, a Microsoft Teams felületén.

Hallgatói információ: Az előadás az NKE hallgatói számára kollégiumi pontszerző esemény.

Regisztráció: A részvétel regisztrációhoz kötött, amire ezen a linken van lehetőség – Szellemi tulajdon és iparjogvédelem (2022. december 8.) · LudEvent (uni-nke.hu)

Az esemény meghívója a cikk végén található.

 

Az előadás az NKFI Alapból finanszírozott 2019-1.2.1-EGYETEMI-ÖKO-2019-00014 azonosítószámú, „Közszolgálati Technológia Transzfer Kezdeményezés (KTTK)” című projekt keretében valósul meg.