NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Innovációs és Technológiai Osztály

Köszöntő

 

Tisztelt Látogató!

 

Üdvözöljük a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Innovációs és Technológiai Osztály (ITO) oldalán.

Az ITO a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) központi tudástranszferért felelős szervezeti egysége. Működésének fő célja az intézményi tudástranszfer eredményességének növelése, az egyetemi kapcsolatok erősítése és az innovációs aktivitás fokozása. Az eredményorientált egyéni és egyetemes innovációs kutatómunka támogatása, ösztönzése az NKE tudásbázis környezetében, a kutatási együttműködések elősegítése és a tudományos eredmények gazdasági hasznosításának előmozdítása.

Az ITO feladata az egyetemi innovációs környezet építése, a külső (kormányzati, egyetemi és vállalati) innovációs kapcsolatok kezelése, az innovációs tehetségmenedzsment működtetése, tudás- és technológiatranszferek kidolgozása, valamint a szellemitulajdon- és iparjogvédelmi rendszer működtetése.

Az oldalon az Egyetem kutatói, hallgatói és külső partnerei tájékozódhatnak az NKE kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységeivel, valamint hazai kutatási és innovációs hírekkel, a legfrissebb szellemitulajdon-védelmi információkkal kapcsolatban.

Keressen minket bizalommal!

 

 

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Innovációs és Technológiai Irodája a Közszolgálati Technológia Transzfer Kezdeményezés (KTTK) című, 2019-1.2.1-EGYETEMI-ÖKO-2019-00014 számú projekt keretében jött létre. A projekt a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból biztosított támogatással valósult meg.

Bővebb információ az Egyetemi innovációs ökoszisztéma projektről szóló menüpontban.

 

A támogatás összege: 130 millió Ft.