NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Innovációs és Technológiai Osztály

A siker NKE-s útjai

Hallgatói sikertörténetek, innovatív kutatások, élménybeszámolók. Ezekre alapozva szervezi meg a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Innovációs és Technológiai Irodája (ITI) „A siker útjai – Történetek az innováció világából” című éves szakmai konferenciáját 2022. november 9-én. Az online rendezvény az INNO-CAMPUS célkitűzéseivel összhangban tudatosságnövelő, szemléletváltást támogató, disszeminációs esemény, amelynek lényege az ötletgenerálás és az innovációs aktivitás fokozása.

Az eseményen az NKE négy hallgatója – az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnöke, a Hungarian Startup University Program egyik ösztöndíjasa, az NKE Hackathon 2022 győztes csapatának tagja és a ZeFir Mentorprogram első mentoráltja – mesél saját történetéről, ötletéről, valamint elért eredményéről.

Oktatók és kutatók mutatják be az NKE négy karának egy-egy jelentős, érdekes kutatását: az Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar a FLOW-hoz vezető utat, a Rendészettudományi Kar a határrendészeti fejlesztések rendszerét (ökoszisztémáját), a Víztudományi Kar egy algakutató barangolásait a K+F+I világában, a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar pedig az emberi tényező vizsgálatát a repüléstudományban.

A konferencián előadást tart az NKE Proof of Concept Programjában elsőként támogatott csapat vezetője, továbbá szó lesz az egyetemi innovációs folyamatokról, sikerekről, a Horizon Europe pályázati lehetőségeiről, valamint a digitális innováció útjára lépett közszolgálati továbbképzésekről is.

Az eseményre a szervező ITI minden egyetemi polgárt és külsős érdeklődőt szeretettel vár!

 

Részvételi információk

Időpont: 2022. november 9. (szerda), 10.00-14.40.

Helyszín: online, a Microsoft Teams felületén. (A résztvevők a bekapcsolódáshoz szükséges linket az eseményt megelőző napon kapják meg.)

Hallgatói információ: A rendezvény az NKE hallgatói számára kollégiumi pontszerző esemény.

Regisztráció: A részvétel regisztrációhoz kötött, amire az alábbi linken van lehetőség. 

A siker útjai - Történetek az innováció világából (2022. november 9.) · LudEvent (uni-nke.hu)

Az esemény részletes programja a cikk végén található.

 

Az online konferencia az NKFI Alapból finanszírozott 2019-1.2.1-EGYETEMI-ÖKO-2019-00014 azonosítószámú, „Közszolgálati Technológia Transzfer Kezdeményezés (KTTK)” című projekt keretében valósul meg.